Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ διαφόρων τρόπων πληρωμής:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Visa, Visa Electron, Maestro και MasterCard. Σε πληρωμές με χρεωστικές κάρτες, η χρέωση θα γίνεται σε αληθινό χρόνο στη σελίδα ασφαλών συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, όταν ο courier σας παραδώσει το δέμα. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Η μέθοδος πληρωμής δεν είναι ενεργή για Κύπρο.

PAYPAL

Για να αγοράσετε με το PayPal, επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής». Στη συνέχεια, θα μεταβείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Καρύδα Αθανασία Στέλιος
Αρ. Λογαριασμού: 81300214079
IBAN: GR4101108130000081300214079

Ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις τις τραπεζικής συναλλαγής.

Πρέπει να υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της αγοράς σας στα στοιχεία της κατάθεσης, όπως ακριβώς αυτό καταχωρήθηκε όταν έγινε η παραγγελία. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν λάβουμε την κατάθεση.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.