Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα προϊόντα θα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος οι χρόνοι παράδοσης είναι 4-5 ημέρες.

Μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τη πορεία της παραγγελίας σας μέσω του tracking number που θα σας δοθεί από εμάς.

Η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ για όλη την Ελλάδα.

Σημείωση: Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Η προθεσμία παράδοσης μπορεί, επίσης, να είναι μεγαλύτερη σε περιόδους εκπτώσεων και ειδικών προσφορών.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα με ασφάλεια και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρίας μας, η εταιρία μας δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 17:00 μ.μ επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή, επεξεργάζονται Δευτέρα, όπως και κατά τις επίσημες αργίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί να εκδοθεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.