ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση και τηλέφωνα

Λεωφ. Εγνατίας 22, 57021, Ασπροβάλτα

τηλ. 694 609 6278
τηλ. 698 5738 330

Ή στείλτε μας μήνυμα εδώ

Μπορείτε να ακυρώσετε τις online παραγγελίες, ολικώς, εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει φτάσει στο στάδιο ολοκλήρωσης.

Εφόσον έχετε λογαριασμό:

  1. Ανοίγετε το email που σας στείλαμε για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και βρίσκετε τον αριθμό παραγγελίας.
  2. Πηγαίνετε στο λογαριασμό σας και επιλέγετε “Παραγγελίες” από το μενού αριστερά.
  3. Αφού εντοπίσετε την παραγγελία σας πατήστε το κουμπί ‘Ακύρωση’.

Αν δεν έχετε λογαριασμό

Καλέστε μας στα τηλ. 694 609 6278 ή 698 5738 330 ή απαντήστε στο αρχικό email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Αφού επεξεργαστούμε την ακύρωσή σας (μέσα σε 2 με 4 ώρες) θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την οποία κάνατε την παραγγελία σας. Θα γίνει επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα που ακυρώσατε.

  • Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς εντός 14 ημερολογιακών ημέρες χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση, δηλ. έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε, καθώς και επιστροφής του αντίστοιχου χρηματικού ποσού που πληρώσατε (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε).
  • Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε με μία ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή, φαξ ή e-mail).
  • Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές, θα πρέπει τα προϊόντα, να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει καταστραφεί η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
  • Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός αν εσείς κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό.
  • Εφόσον η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, θα γίνετε ακύρωση της συναλλαγής και πίστωση της κάρτας του πελάτη και όχι επιστροφή χρημάτων.
  • Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μας email στο [email protected]

 

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα προϊόντα θα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος οι χρόνοι παράδοσης είναι 4-5 ημέρες.

Μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τη πορεία της παραγγελίας σας μέσω του tracking number που θα σας δοθεί από εμάς.

Η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ για όλη την Ελλάδα.

Σημείωση: Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Η προθεσμία παράδοσης μπορεί, επίσης, να είναι μεγαλύτερη σε περιόδους εκπτώσεων και ειδικών προσφορών.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα με ασφάλεια και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρίας μας, η εταιρία μας δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 17:00 μ.μ επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή, επεξεργάζονται Δευτέρα, όπως και κατά τις επίσημες αργίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί να εκδοθεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

 

Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ διαφόρων τρόπων πληρωμής:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Visa, Visa Electron, Maestro και MasterCard. Σε πληρωμές με χρεωστικές κάρτες, η χρέωση θα γίνεται σε αληθινό χρόνο στη σελίδα ασφαλών συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, όταν ο courier σας παραδώσει το δέμα. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Η μέθοδος πληρωμής δεν είναι ενεργή για Κύπρο.

PAYPAL

Για να αγοράσετε με το PayPal, επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής». Στη συνέχεια, θα μεταβείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Καρύδα Αθανασία Στέλιος
Αρ. Λογαριασμού: 81300214079
IBAN: GR4101108130000081300214079

Ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις τις τραπεζικής συναλλαγής.

Πρέπει να υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της αγοράς σας στα στοιχεία της κατάθεσης, όπως ακριβώς αυτό καταχωρήθηκε όταν έγινε η παραγγελία. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν λάβουμε την κατάθεση.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, όταν ο courier σας παραδώσει το δέμα. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Η μέθοδος πληρωμής δεν είναι ενεργή για Κύπρο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα style22.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του Πελάτη χωρίς την συγκατάθεση του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και των συναλλαγών σας στην Πολιτική απορρήτου & προστασίας δεδομένων

Δεν βρήκατε απάντηση στην ερώτησή σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ