Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή– Αντικατάσταση Προϊόντων / Υπαναχώρηση

Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε η περιγραφή των προϊόντων μας να είναι αναλυτική και να μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα των προϊόντων. Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το σωστό νούμερο.

Στην περίπτωση αυτή τη εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν σε χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την παραλαβή του, και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε ή με το ίδιο στο νούμερο που σας ταιριάζει.

Σε αυτή τη περίπτωση, η νέα αποστολή/αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος 5 ευρώ, άσχετα με το ύψος της παραγγελίας του, με την εταιρεία courier που παραλάβατε λόγω συνεργασίας, όπως και πέραν της μίας επιστροφής ίδιου προϊόντος.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει δωρεάν μόνο την πρώτη επιστροφή προϊόντος.

Σημείωση: Τα χρώματα των προϊόντων ενδέχεται να έχουν απόκλιση από τα πραγματικά στην οθόνη σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε απορία.

Εάν το άλλο προϊόν ή το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών, ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

ΔΕΝ γίνονται αλλαγές ρούχων προσφοράς.

ΔΕΝ γίνονται αλλαγές/επιστροφές σε σκουλαρίκια, εσώρουχα, μαγιό και καλλυντικά για λόγους υγιεινής.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή προϊόντα σε χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την παραλαβή του και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος τα οποία είναι 5 ευρώ. Δεν επιστρέφεται η αξία της αντικαταβολής και των μεταφορικών.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού.

Όλες οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Στα είδη υπόδησης τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται σε λεία επιφάνεια ή χαλί ώστε να μην φθείρεται η σόλα τους.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, τα έξοδα επιστροφής (courier και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, αρχικά θα πρέπει να ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 694 609 6278 ή στο e-mail [email protected] Απαραίτητη είναι και η επιστροφή της απόδειξης/τιμολογίου μαζί με την παραπάνω φόρμα.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του [email protected] ή τηλεφωνικά στο 694 609 6278, κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί, εφόσον δεν έχει αποσταλεί. (Πληροφορίες για την κατάσταση της παραγγελίας σας θα λαμβάνετε με ενημέρωση στο email που δηλώσατε κατά την διαδικασία παραγγελιοληψίας.)